KIRIKKALE / KESKİN - Konur Ortaokulu

Haz

Çanakkale Gezisi

Mrt

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Erol İTİŞGEN okulumuzu ziyaret etti.  8. Sınıf Öğrencilerimizin Deneme sınavıyla ilgili işlemleri yürüttü. Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR'den okul ile ilgili bilgiler aldı. Öğretmenlerimizle bir süre sohbet etti. Başarılı çalışmalarımız sebebiyle Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR'e ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Kendisine ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyoruz.

Mrt

Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Erdoğan ÇAKMAK okulumuzu ziyaret etti. Okul Müdürümüzle birlikte, birimlerimizi, sınıflarımızı gezerek, öğretmenlerimizle bir süre sohbet etti. Okulumuzun ihtiyaçları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden taleplerimiz ile ilgili Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR'den bilgiler aldı. Başarılı çalışmalarımız sebebiyle Okul Müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ederek okulumuzdan ayrıldı.

Kendisine ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Tüfekçi başkanlığında, Ortaokul Müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2 Grup halinde yapılan toplantılarda, 2019-202 eğitim-öğretim yılının 1. Dönemi değerlendirilirken, ikinci dönem yapılacak çalışmalar, sosyal ve sportif faaliyetler, öğrenci-veli ilişkileri, aile ziyaretleri gibi konular ele alındı.

Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Tüfekçi, yeni dönemin herkes için başarılı ve hayırlı geçmesi temennisinde bulundu.

Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR'in de katıldığı 2 Grup halinde yapılan toplantılarda, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının 1. Dönemi değerlendirilirken, ikinci dönem yapılacak çalışmalar, sosyal ve sportif faaliyetler, öğrenci-veli ilişkileri, aile ziyaretleri gibi konular ele alındı.

Okul Müdürlerine çalışmaları sebebiyle teşekkür etti.

Ara

Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR, Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan ÇAKMAK başkanlığında düzenlenen Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Bağlı Okul ve Kurum Müdürleri Toplantısına katıldı. 30/12/2019 tarihinde gerçekleşen toplantıda okul ve kurumların genel durumları görüşülerek, yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.

Ara

Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR, Kırıkkale Valisi Sayın Yunus SEZER başkanlığında düzenlenen Okul Müdürleri istişare toplantısına katıldı.
KIRIKKALE- (26.12.2019) Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İlkokul Okul Müdürleri ile ikinci kez bir araya geldi.
Valilik Makam Toplantı Salonu'nda gerçekleşen İlçe ve köylerdeki İlkokul Okul Müdürlerinin katıldığı toplantının açılışında konuşan Vali Sezer, yapılan çalışmaların sahaya ne kadar yansıdığını görmek amacıyla bu toplantıların yapıldığını söyledi.
  Okul Müdürleri ile yapılan bu toplantıların aynı zamanda; okulların akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler çerçevesinde atacakları adımları istişare etme imkânı sağladığını ifade eden Vali Sezer, " Çalışmalarımızın sahaya yansıtılması konusunda sizlerle fikir alış verişinde bulunmak üzere toplantılar yapıyoruz. Kurgulamadan ziyade sizler vasıtasıyla işlerin hayata geçirilmesi önemli. " değerlendirmesinde bulundu.   İstişare kültürünü kaybetmemiz gerektiğinin altını çizen Vali Sezer, okul müdürlerinin yapacakları çalışmalarda öğretmen ve velilerle istişare halinde olmalarının önemine değindi.
Daha sonra ilimiz genelindeki İlkokulların eğitim ve öğretim durumu hakkında genel bilgi sunan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ise merkeze bağlı İlkokul Okul Müdürleri ile daha önce toplantı yapıldığını, bugünde Sayın Valimizin başkanlığında ilçe ve köylerdeki ilkokul okul müdürleri ile bir araya gelindiğini söyledi.   Toplantının devamında, İlkokul Okul Müdürleri söz hakkı alarak okullarının genel durumu hakkında bilgi sundu.

Ara

Okulumuzda Öğretmenler Günü kutlamaları yapıldı. Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlayarak kendilerine hediye ve çiçek takdim etti. En genç öğretmenlerimiz tarafından pasta kesimi yapılarak, ikramda bulunuldu. Ders bitiminden sonra da Öğretmenler Günü anısına hep birlikte yemeğe gidildi. Köprü Balık Lokantasında düzenlenen yemekte keyifli anlar yaşandı. Öğretmenlerimiz tarafından da OKul Müdürümüze bu anlamlı gün sebebiyle teşekkür edildi.

Kas

Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMIR'in talimatlarıyla okulumuz 18-22 Kasım ara tatilinde komple boya badana ve tadilattan geçirildi. Okulumuz bu çalışmalarla tertemiz yeni bir görüntüye kavuştu.

Kas

10 KASIM Atamızı ölüm yıldönümünde kendisini saygıyla andık.

Kas

İlçemizde ve okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kas

Yeni Eğitim Öğretim Yılı 09 Eylül 2019 tarihinde başladı. İlköğretim Haftası kutlamaları yapıldı.

Kas

Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR'in de katıldığı Senebaşı Müdürler Kurulu Toplantı Kaymakamımız Sn. Tekin ERDEMİR başkanlığında yapıldı.

Haz

Okulumuzda bugün düzenlenen karne töreni ile ders yılı sona erdi. Okul Müdürümüz Dilek  BALCI  ÖZDEMİR  gayet başarılı bir ögretim yili geçirildiğini beyan ederek tüm öğretmen,öğrenci ve personellerimize teşekkür etti.