T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / KESKİN - Konur Ortaokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZ DİLEK BALCI ÖZDEMİR, KIRIKKALE VALİLİĞİ OKUL MÜDÜRLERİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI.

Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR, Kırıkkale Valisi Sayın Yunus SEZER başkanlığında düzenlenen Okul Müdürleri istişare toplantısına katıldı.
KIRIKKALE- (26.12.2019) Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İlkokul Okul Müdürleri ile ikinci kez bir araya geldi.
Valilik Makam Toplantı Salonu'nda gerçekleşen İlçe ve köylerdeki İlkokul Okul Müdürlerinin katıldığı toplantının açılışında konuşan Vali Sezer, yapılan çalışmaların sahaya ne kadar yansıdığını görmek amacıyla bu toplantıların yapıldığını söyledi.
  Okul Müdürleri ile yapılan bu toplantıların aynı zamanda; okulların akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler çerçevesinde atacakları adımları istişare etme imkânı sağladığını ifade eden Vali Sezer, " Çalışmalarımızın sahaya yansıtılması konusunda sizlerle fikir alış verişinde bulunmak üzere toplantılar yapıyoruz. Kurgulamadan ziyade sizler vasıtasıyla işlerin hayata geçirilmesi önemli. " değerlendirmesinde bulundu.   İstişare kültürünü kaybetmemiz gerektiğinin altını çizen Vali Sezer, okul müdürlerinin yapacakları çalışmalarda öğretmen ve velilerle istişare halinde olmalarının önemine değindi.
Daha sonra ilimiz genelindeki İlkokulların eğitim ve öğretim durumu hakkında genel bilgi sunan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ise merkeze bağlı İlkokul Okul Müdürleri ile daha önce toplantı yapıldığını, bugünde Sayın Valimizin başkanlığında ilçe ve köylerdeki ilkokul okul müdürleri ile bir araya gelindiğini söyledi.   Toplantının devamında, İlkokul Okul Müdürleri söz hakkı alarak okullarının genel durumu hakkında bilgi sundu.

31-12-201931-12-201931-12-201931-12-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.12.2019 - Güncelleme: 31.12.2019 13:41 - Görüntülenme: 461
  Beğen | 1  kişi beğendi