KIRIKKALE / KESKİN - Konur Ortaokulu

ORTAOKULLAR BAŞARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Tüfekçi başkanlığında, Ortaokul Müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2 Grup halinde yapılan toplantılarda, 2019-202 eğitim-öğretim yılının 1. Dönemi değerlendirilirken, ikinci dönem yapılacak çalışmalar, sosyal ve sportif faaliyetler, öğrenci-veli ilişkileri, aile ziyaretleri gibi konular ele alındı.

Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Tüfekçi, yeni dönemin herkes için başarılı ve hayırlı geçmesi temennisinde bulundu.

Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR'in de katıldığı 2 Grup halinde yapılan toplantılarda, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının 1. Dönemi değerlendirilirken, ikinci dönem yapılacak çalışmalar, sosyal ve sportif faaliyetler, öğrenci-veli ilişkileri, aile ziyaretleri gibi konular ele alındı.

Okul Müdürlerine çalışmaları sebebiyle teşekkür etti.

03-03-2020

Yayın: 03.03.2020 - Güncelleme: 03.03.2020 11:51 - Görüntülenme: 518