KIRIKKALE / KESKİN - Konur Ortaokulu

Kas

Okulumuz Müzik Derslerini okutan Kübra Ayça Karlı öğretmenimiz ve okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR işbirliğinde okul koro çalışmalarımız başladı. Koro sunumlarımız dinleyenler tarafından büyük beğeni toplamaktadır.

Kas

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Emrah ÖZBEK ve Okul Müdürümüz Dilek BALCI ÖZDEMİR işbirliğinde okul oratoryo çalışmaları yürütülmektedir. Oratoryo sunumlarımız izleyenler tarafından büyük beğeni toplamaktadır.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine Beden Eğitim Öğretmeni Mehmet ÖZCAN tarafından masa tenisi eğitimleri verilmektedir. Masa tenisi branşında okulumuz 2017 Yılı İL BİRİNCİSİ olmuştur.

Ekm

Okulumuz İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin velilerinin katılacağı Okul Aile Birliği Toplantısı 12 Ekim 2016 tarihinde Konur Ortaokulu binasında saat 12.00´de yapıldı. Toplantıya tüm velilerinin katılımını rica ederiz.

Serkan ÇATALBAŞ

Okul Müdür Yardımcısı